Koji gel lak izabrati?

Koji gel lak izabrati?

postavljeno u: Aktuelnosti | 0

U moru gel lakova, kako se opredeliti za onaj pravi? ⁉️

▪️Da li imate DOVOLJNO vremena da lično testirate svaki brend? Ili ćete testiranje prepustiti nekom ko je u ovom poslu duže od 20 godina i tako uštedeti sebi vreme i novac. ⏳💵
➡️ Posle dosta uloženog vremena i rada sa različitim brendovima gel lakova u našim salonima, odlučili smo se da napravimo sopstveni brend – Slimline trajni lak.

▪️Prednost Slimline trajnih lakova u odnosu na druge na tržištu jeste:
1️⃣ neosporna trajnost, bez krzanja i guljenja
2️⃣ akcenat se stavlja na zdravlje noktiju. ➡️ S obzirom da se otklanjaju otapanjem, turpijanje je krajnje nepotrebno‼️ Na taj način se uspešno izbegava svaka „agresija“ na prirodan nokat.
Hemijski sastav naših trajnih lakova ukazuje na izuzetno malu prisutnost gela, te prilikom sušenja u UV ili LED lampi, ne dolazi do zagrevanja nokatne ploče i osećaja peckanja. Dakle, usluga lakiranja za vašeg klijenta će biti mnogo prijatnija.

▪️Što se tiče palete boja, naša politika je da je bolje imati manji broj probranih nijansi nego pregršt svakakvih i kojekakvih boja. Naš tim iskusnih manikir stručnjaka detaljno analizira sve ponuđene nijanse i pravi odabir samo onih nijansi za koje sigurno ZNA da će biti pun pogodak! 🎯

 

Olakšajte sebi i prepusite nama ovaj ponekad zamarajući posao biranja pravog brenda i prave nijanse gel laka za vas i vaš salon.