Kako poručivati?

Iz menija proizvoda izaberite žželjeni artikal i kliknite „Dodaj u korpu“.

Nakon prvog poručenog artikla, formira se porudžžbina koja ostaje aktivna sve dok ne završšite sa poručivanjem. U svakom trenutku možžete prekinuti sa poručivanjem i nastaviti kroz nekoliko dana, jer će aktivna porudžžbina biti otvorena.

Prilikom poručivanja artikala, postoji mogućnost pregleda statusa trenutne porudžžbine, gde možžete da pratite količinu poručenih proizvoda, kao i ukupan iznos porudžžbine.

Nakon odabira svih artikala za koje ste zainteresovani, u Trenutnoj porudžbini pritisnite dugme ‘Završši i poruči’. Zatim ćete biti u mogućnosti da proverite i izmenite Vašše podatke, ukoliko je doššlo do nekih promena (adresa na koju se ššalje poššiljka, kontakt telefon). Takođe, moći ćete da izaberete način dostave, kao i način plaćanja.

Vašša porudžžbina ce zatim biti automatski prosleđena naššem prodajnom odeljenju, koje će Vas blagovremeno kontaktirati, da bi potvrdili sve pojedinosti.

Način plaćanja

Plaćanje robe obavlja se na neki od sledeća dva načina:

– Fakturom preko računa firme (za pravna lica).

– Pouzecem prilikom preuzimanja paketa od kurirske službe.

Dostava robe

Dostava artikala koje ste poručili obavlja se u najkraćem mogućem roku putem City Express kurirske službe. Cene i uslove isporuke kurirske službe City Expressa možete pogledati na sledećem linku:

www.cityexpress.rs